Smartlog v3 » Bundlinjen » Håndtering af nonperformere
Opret egen blog | Næste blog »

Bundlinjen

Øjnene stift rettet på bundlinjen

Håndtering af nonperformere

15. Feb 2006 02:45, bundlinjen

OK, jeg havde lovet mig selv at holde vandtætte skodder mellem jobbet og bloggen, men nogen gange er det s'gu svært!
Når man sidder i bizdev er man tit meget projektorienteret, og kører meget i team med en bred vifte af kompetencer ved bordet. I teams er det så vigtigt at alle leverer 110% og ikke 90%, navnlig henover kompetencebarrierer for at få lukket gabet.
Når der er en kompetence i et bizdev team der sætter ud, så kommer deadlineslips, og man misser ud på den oppertunity projektet er sat op for! Det koster direkte på bundlinjen, og som leder er det mit ansvar at hele teamet har 100% fokus på det.
Derfor er nonperformere bare et problem der skal addreses upfront og konfronteres direkte. Vi har lige haft den på jobbet.
Jeg skulle bruge nogen nøgletal fra Research på key-segmentet for vores stærkeste produktsøjle. De tal skulle bare være det mandag. Det var de ikke. Så skulle de være der tirsdag, og så kommer assistenen fra Research s'gu og vil gå klokken 14 fordi det er Valentinesday. Der var det jeg var nødt til at sige til ham at 8-18 der handler Valentinesday altså ikke om hjerte og smerte. Det handler om BUSINESS!
Jeg endte med at tage den forbi exec (ikke min kop te, jeg ramte chefen på vinterferie i Schweiz) og ender op med at få tal på bordet idag. Det er ikke noget drømmeresultat, men hvis det hjælper 100% med at få klart fokus og goalorientering fra Research i fremtiden, så har det været besværet værd.

Update: Man kender en rigtig leder på hans actionorienterede jobapproach: Den her røg direkte på nethinden hos ledelsen i Research har jeg fået sikker melding på. God dag på jobbet.


Arkiv

Relaterede