Smartlog v3 » Bundlinjen » Feedback fra netværket
Opret egen blog | Næste blog »

Bundlinjen

Øjnene stift rettet på bundlinjen

Feedback fra netværket

16. Feb 2006 02:52, bundlinjen

Jeg fornemmer at min blog er kommet godt fra land og har fået noget momentum ned ad bakke. Jeg ser en nøgleværdi i de kommentarer jeg får her på bloggen. De hjælper mig til at stille kikkerten helt skarpt på mine kommunikationsmål fremadrettet. Tak for jeres positive feedback. Jeg tror stærkt på "world is your network" som en key driver for community-orienteret business, så som blogs.

Jeg tager de mange inputs bloggen giver som en positiv tilbagemelding som jeg skal have inkorporeret i det kommunikations-framework jeg har gang i under radaren. Et point som står med flammeskrift øverst på den slide jeg tager med mig hjem på weekend at arbejde videre på er: PERSONALITY COUNTS.
Jeg har nok attakeret bloggen her lidt for instrumentelt. I de næste uger har jeg fokus på at få det rigtige blend mellem business, values og personlige '"indtryk".
Tak for jeres opbakning, sofar.

Kommentarer

 1. Ella
  16. Feb 2006 03:03
  1

  Det er ganske givet skervet i den bedste mening, men almindelige mennesker som f.eks. mig, kender ikke alle de udtryk du bruger. Måske skriver du kun til en lille sluttet kreds, som anvender de samme termer?

 2. Rune
  16. Feb 2006 05:41
  2

  @Ella: Jeg har 100% fokus på at brænde bredt igennem. Skal nok lige finde det rigtige blend mellem hands-on, biz-fokus og en mere 360 graders holistisk approach til Projekt: Rune.

 3. Oakley Sunglasses Discount
  27. Sep 2012 08:19
  3

  is hewn faces at the funeral of Jerrydown, and cast into the fire.

Arkiv

Relaterede