Smartlog v3 » Bundlinjen » En 360-grader profil på Rune Bakgaard
Opret egen blog | Næste blog »

Bundlinjen

Øjnene stift rettet på bundlinjen

En 360-grader profil på Rune Bakgaard

16. Feb 2006 15:10, bundlinjen

Jeg vil lige runde bloggen af med en in-depth backgrounder på personen Rune, så du ka' få et indtryk af HVOR mit bizdev fokus kommer fra og så jeg lige kan runde min profil i DIT mindset af med nogle andre strenge at spille på.

Jeg har en dyb baggrund i healthcare, hvor jeg er kommet ind helt fra bunden af som først portør, og så sygeplejerske. Der var her jeg mødte Anja, min dejlige kone (nej, hun er ikke en mand og jeg er ikke homoseksuel ;)!)
Efter udddannelsen fornemmede jeg imidlertid at mit care fokus ikke var en viabel karrierebærer og jeg tog en rimelig dyb personlig beslutning om at dreje mit fokus 180 grader i retning: Business.
Med sprængbrat i healthcare har jeg været en tur forbi dentalcare (mest tandtråd), med nogle HÅRDE strategibeslutninger inden for public/private sektorbarrierepenetration, jeg har været forbi selfcare, envirocare, streetcare, careaware envirotech og carewear indtil jeg til sidst helt forlod comfortbranchen.
Idag har jeg fokus på general business og large-scale mid-term bizdev for en STOR dansk spiller, skal vi bare sige et GODT stykke fra care & comfort. [Jeg har taget et tidligt call her på bloggen om at holde en klar barriere ift. min arbejdsgiver. Flipside af den er at jeg står nogenlunde frit ift. at diskutere ledelse og bizdev generelt her].

Personligt er jeg individualist og fungerer virkelig godt i team AF individualister. Jeg er high-performer og group-performer og en Briggs Myers ESTJ. Goalmæssigt er jeg near-term/mid-term med et udpræget resultatfokus.

Jeg er ikke sportsmand (med mindre bilvask er en sport ;) ), men jeg kan godt lide at VINDE.

Mit fokus fremadrettet er 100% bizdev og 100% en god work/life balance - noget Anja og jeg arbejder UTROLIGT seriøst med.

Kommentarer

 1. Farmer
  16. Feb 2006 23:19
  1

  Hej, jeg mangler stadig en forståelse af ordet bitdev. Har prøvet at søge ordet uden at være blevet meget klogere af den grund.

  Nå. Du skrev i forrige indlæg at du holdt week-end. Det vil jeg fraråde dig. Det er store ryk man kan nå, medens andre kobler fra. Husk at kunderne på det amerikanske kontinent handler til kl. 02.00 lørdag dansk tid -mindst, og at Asien åbner allerede hen på aftenen søndag. Der er således reelt kun ca. 40 timer til ren strategi. Hvis du sover 2x5 timer, er det kun 5 timers ren strategi til hver af de 6 arbejdsdage for dine medarbejdere. Det er ikke et øjeblik for meget!

  Det bryder også din udmærkede "Always On" og "Tunnelsyn"-strategi. Signalværdien til dine medarbejdere og de øvrige divisioner i organisationen er også stærkest, hvis du er fysisk til stede på jobbet. Jeg har aldrig haft fuld respekt for ledere, der ikke var fysisk til stede på kontoret om søndagen. Det er jo for så vidt en svagere grad af samme sygdom, som udløser at man ønsker tidligt fri pga. Valentine's, som du på udmærket vis beskrev følgerne af i et tidligere indlæg.

  At holde fri er et ledelsesmæssigt svaghedstegn, der signalerer, at man hellere vil stå stille end at rykke frem i feltet.
  Husk at middelmådighed altid forplanter sig fra toppen og nedad i organisationen.

 2. Rune
  16. Feb 2006 23:44
  2

  @Farmer: Jeg står 100% bag dit message. You snooze you loose. 100%. Weekend er noget jeg implementerer som goal-bringer, som OPTANKING og tankehul og ikke afslapning. Ift. bizdev: Selv om man har store planer er det vigtigt med microgoals. Bizdev er i mit fokus og jeg skal også have det til at brænde igennem i 'blogosfæren' 100% Det er noget at det jeg har i kikkerten at strukturere og outputte ultimo Februar.

 3. Farmer
  17. Feb 2006 05:08
  3

  Jeg er på standby for dit indlæg ult. februar.
  Jeg sidder i øjeblikket og planlægger en mindre fyringsrunde på mellemlederniveau.
  Den slags runder plejer at få kreativiteten frem i organisationen. Det holder organisationens led smidige og undgår, at vi bliver holdeplads for tryghedsnarkomaner. Det giver samtidig mulighed for mobilitet internt i organisationen, hvilket forbedrer kampgejsten og øger produktiviteten.
  Glem aldrig fyringers omvendte logik: Hvis du vil have noget ledet effektivt, så fyr ledere. Vil have øget produktiviteten, så fyr menige medarbejdere.

  Hvis du skulle træffe på en god og forståelig forklaring på fænomenet "bizdev" hører jeg naturligvis gerne derom.

 4. Oakley Sunglasses Discount
  27. Sep 2012 08:18
  4

  is hewn faces at the funeral of Jerrydown, and cast into the fire.

Arkiv

Relaterede